Vår förening

Moa Jönsson Städ

Moa håller ordning i våra lokaler, allt från dammtorkning till desinficering av mattorna. Moa träffar ni oftast på dagtid på måndagar, onsdagar och fredagar.

Vår förening

 

Medlemmarna är föreningen - alla pengar tillbaka till verksamheten

Medlemmarna är föreningen

 

Sandby Träningscenter är en ideell förening och alla intäkter går tillbaka in i verksamheten. Trots att arbetet bedrivs ideellt erbjuder vi en hög kvalitet och professionell träning. Att vi är en ideell förening innebär att vi kan hålla låga priser, men det innebär också en gemenskap och att vi har extra kul när vi tränar.

Anställda

 

Kansliet och kanslisten är navet i föreningen - det är hit du som medlem i första hand vänder dig om du har frågor, synpunkter och idéer. Emma finns på plats måndag till fredag, vill du träffa henne i kansliet - kolla in öppetiderna: Kansliets öppetider. Våra lokaler används flitigt. Moa tar hand om dem för att de ska hålla och var fräscha.

Emma Jonnergård Kanslist

Emma är den som dagligen håller koll och samordnar det som händer i klubben. Det är Emma som hjälper till med frågor via info@sandbyjudo.se och som du träffar i kansliet.

Styrelsen

 

Styrelsen samordnar arbetet i föreningen och arbetar helt ideellt. Medlemmarna i styrelsen väljs normalt på 2 år vid årsmötet som hålls i april-maj varje år.

Martin Adell Suppleant

Tränar BJJ, leder Sport-Jujutsu och tränare i thaiboxning. Han har tränat olika former av kampsporter i 30 år. Martin brinner för allas möjlighet att träna.

Emma Lundvall Ledamot

Ledamot i styrelsen och utbildad kost- och hälsocoach. Idag älskar Emma all form av träning och vill gärna hjälpa andra att hitta samma glädje och hälsa.

Jörgen Erdmann Sekreterare

Sekreterare i styrelsen för Sandby TC och gymansvarig. Jörgen har stor passion för att lyfta tunga saker.

Rose-Marie Watson Kassör

Rose-Marie är kassör i föreningen. Hon är utbildad instruktör i Zumba Gold och Aqua Zumba. Hon gillar även poolbike och poledancing.

Thomas Achen Vice ordförande

Thomas är instruktör för LöpTeknik och vice ordförande i föreningen.

Matias Sjöbäck Suppleant

Matias är en engagerad judopappa och har god vana av styrelsearbete. Dessutom är han expert på kaffe.

Karin Cavallin Ledamot

Karin hittar du på Thaiboxningspassen. Men hon har också barn och man som tränar i klubben.

Robert Memeti Suppleant

Robert har länge varit engagerad i klubben inom judo. Han är judotränare, men har också ett stort musikintresse.

Emeli Adell Ordförande

Ordförande i Sandby Träningscenter. Emeli började i klubben som mamma till två judobarn. Numer är både hon och hennes man (Martin) mycket engagerade i klubben.

Martina Christiansson Ledamot

Martina hittar du i gymmet - och kanske gästspelar hon på ungdomsgymmet?

Stadgar

 

Vår verksamhet grundar sig i föreningens stadgar, som finns att läsa här. Formellt heter föreningen Sandby Judoklubb eftersom det var så verksamheten började. Vi bytte "tilltalsnamn" till Sandby Ideella Träningscenter i och med att vår verksamhet breddats.

Dataskyddsförordning (GDPR) och integritet

Inom föreningen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera träningspass, läger och tävlingar. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt.

 

Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat stadgarna med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vi har också tagit fram blanketter om du vill veta vilka personuppgifter vi har om dig, Samtycke för behandling av uppgifter för barn eller om du vill begära att vi raderar dina personuppgifter.

 

© 2017 Sandby Träningscenter. Lundavägen 2, 247 34 Södra Sandby. Alla rättigheter reserverade.

Swish, 123 512 47 97. Bankgiro, 653-4788. Organisationsnummer, 802453-8715.