10 år!

10 fantastiska år har det varit - så mycket svett och glädje! Och som vi har utvecklats - idag har vi en bit över 1000 medlemmar - inte illa i liten by. 


10 år ska förstås firas! 


Träna och fira med oss - tävla om fina priser! 


Vad kan man vinna?

Om du vinner kan du välja på något av följande priser:

  • 10-kort på fitnesspass (till dig eller någon annan) (värde: 780 kr)
  • 10-kort på gym (till dig eller någon annan) (värde: 520 kr)
  • Kost och hälsocoaching (värde: 450 kr)
  • Presentkort på 300 kr hos lokala företag i byn - välj mellan (uppdateras löpande)
    • Sandby Kafferosteri
    • Alla tiders hurvård
    • Massage hos Kropp och Själ


Hur deltar jag?

Ta ett tävlingskort (finns i alla våra salar och vid kansliet). Träna minst 5 gånger under prova-på-veckan till slutet av september. Varje gång du går på ett pass ber du instuktören skriva under att du tränat. Tränar du på gymmet - ta en bild när du tränar och visa i kansliet, så skriver Moa eller Jenny under att du tränat. Fyll i en motivering varför du tycker att Sandby Ideella Träningscenter är viktigt för Sandby, ditt namn och kontaktuppgifter. När du tränat 5 gånger, lämna tävlingskortet till instruktör eller kansli. Vi behöver ha ditt tävlingsbidrag senast 6 september 30 september


För att minska på trycket under prova-på-veckan kommer tävlingen vara öppen under hela september. Under prova-på-veckan är vi extra förberedda på att ta emot dig som inte varit på passen innan, men du kan alltid prova ett pass/gym gratis en gång innan du tecknar medlemskap! 


Vem får delta? 

Alla får delta, både medlemmar och inte medlemmar är varmt välkomna att delta. Styrelsen med familjer kan inte delta. Totalt kommer 10 vinnare att utses. 


Fira och träna med oss!