Anmälan


Så roligt att du vill träna hos oss!


Vi hoppas att du ska trivas lika bra som vi.

För att anmäla dig som ny medlem eller förlänga ditt kort/återanmälan fyller du i uppgifterna i formuläret nedan. Om du vill träna i gymmet och inte tidigare gjort det behöver du gå till kansliet för att fotograferas och få ditt gymkort, annars kan du sköta allt på nätet.


För att välja typ av kort se våra priser. Tänk på att medlemskap är obligatoriskt och betalas per kalenderår (150 kr).

Har du frågor kring vår verksamhet eller priser är du alltid välkommen att kontakta kansliet.


Barnträning sker terminsvis. I undantagsfall kan enstaka nya deltagare börja under pågående termin. Om ditt barn vill börja träna under terminen hör med kansliet om det finns möjlighet att börja eller som ni ska vänta till nästa termin sätter igång. Träningsavgiften är alltid 750 kr. 


På grund av Covid-19 har vi begränsat antalet deltagare. Barngympa, Gymnastik och Gym Junior har alltid begränsat antal platser. Till barnpass tas endast så många in som kan träna i aktuell lokal. Vuxen/ungdomspass hålls i dagsläget i grupper om 8 personer. Varje träningstillfälle kräver bokning. Att man löst terminskort eller 10-kort innebär inte att man är garanterad plats. Läs mer om hur platsbokningen fungerar här. 


När du anmält dig registreras din amälan och bekräftelse samt faktura skickas ut via e-post. Fakturan skickas ut inom 14 dagar. Har du inte fått någon e-post från oss inom den tiden, hör av dig till kansliet på info@sandbytc.se. Tänk på att mejl ibland kan klassas som skräppost. 


Varmt välkommen!

 
 
 
 
 
 
 
Barngympa 3-5 år
Gymnastik åk F-2
GymJunior åk 4-6
KidsDance åk F-3
KidsDance åk 4-6
GladiatorKids 5 år - åk3
Kampsport/Judo åk F-3
Judo ungdom
Thaiboxning ungdom
BJJ ungdom
 
Thaiboxning nybörjare
Thaiboxning avancerad/sparring
Thaiboxning cardio
Thaiboxning ungdom
BJJ
BJJ ungdom
Judo ungdom/vuxen