Barnkurser

Barnkurser

Barnkurser kan bokas för barn upp till årskurs 9 och köps som allt annat via Zoezi. Det finns massa roliga kurser att välja mellan, allt från dans och gymnastik till judo och HIIT. Kurserna hålls terminsvis med en gratis prova-på-vecka med kostnadsfri avbokning fram till en vecka efter terminstart. Vid sen anmälning är det tränare och mån av plats som avgör om man kan börja, hör då av er till info@sandbytc.se.

Om du anmäler ditt barn till fler än en kurs får du 50% rabatt på en av kurserna. Ta kontakt med kansliet eller skicka ett mejl till info@sandbytc.se för att ta del av erbjudandet.

Kampsport

Kampsport för dig som går på lågstadiet (f-åk 3) och uppåt. Introduktion till kampsportens värld. Genom lekar och lättsam träning får barnet rolig träning och samtidigt förståelse för grunderna inom kampsporten. Tyngdpunkten ligger inom judo med olika tekniker och fasthållningar, men man får också prova på andra kampsporter, allt naturlitgvis anpassat efter ålder. Vi övar samarbete, att lyssna och respektera varandra.

Fitness

Vi erbjuder flera olika pass för barn inom fitness. Allt från danspass till HIIT och gymnastik.


Bli av med lite överskottsenergi samtidigt som du bygger styrka, förbättrar din smitighet och koordination. Allt tillsammans med andra i samma ålder.

Hur bokar man barnkurser?

________________________________

Skapa konto

Kurs och medlemskap köps via barnets användarkonto på Zoezi. Har ditt barn inget konto, registrera ett här. Har du som vårdnadshavare inget konto, registrera ett här


Koppla ihop konton

När både barn och vårnadshavare har konto så koppla ihop er som en familj. Instruktioner finns här.

Boka kurs

Gå in på vårdnadshavarens konto och välj fliken "Uptäck" och sedan Kurser för barn inom fitness eller kampsport. När appen frågar vem eller vilka bokningen avser så välj ditt barn.


VÅRA BARNKURSER

Barngympa

Gymnastik för förskolebarn i två grupp: nybörjare för 3-4 år och fortsättningsgrupp för 5-6 åriga. Här leker vi oss till kroppskontroll och motorik.

KidsDance 2 åk 1-3

En danskurs som fokuserar på rörelse med känslor och uttryck. Det är en mycket rolig dans där du lär dig få kontakt med dig själv och andra människor, samtidigt som du övar din koordination, rytm och smidighet.

EFIT/HIIT

HIIT - HögIntensiv Intervall Träning. EFIT- Effektiv Funktionell Intensif Träning.Högintensiv träning som utförs i intervallform. Effektivt och roligt! Övningarna utmanar kroppens stabilitet, balans, styrka och uthållighet. Träning som fungerar!

Gymnastik åk 1-2

Gymnastik för dig som börjat skolan. Vi tränar kroppskontoll, kondition, styrka och smidighet genom lek och samarbete.

KidsDance 3 åk 4-6

Dans för dig på mellanstadiet. Här tränar vi olika grundsteg, moment och rytmer för att få prova på en bredd av dansstilar. Utifrån koreografier börjar vi nosa på olika sätt att uttrycka sig med dans. Vi tränar kondition, styrka, smidighet och rytmkänsla.

Löpträning

Nivåanpassad gruppträning för dig som gillar att springa.

Från åk 4 till vuxen.

KidsDance 1 åk F-1 

 Här leker vi medan vi tränar enkla grundsteg och rytm inom olika dansstilar, men också kondition, styrka och smidighet.

Hip Hop åk 1-3

Hip hop är en aktiv dansstil med mycket rörelser och energi. Tillsammans skapar vi gemensamhet inom dansen. Vi kommer att inrikta oss på hip hop men även testa andra dansstilar. Vårt mål är att ni ska ha kul och lära er nya saker efter varje dansklass.

Kampsportslek

Kampsortslek är kampsortsinspirerad träning för barn i åldrarna 5-10 år. Passen kommer präglas av koordinations- och rörelsesträning, lek och kampsportinspirerade övningar.


Judo


Judo för barn (åk F-3) och judo fortsättning (åk 4-vuxen). Vi övar på kast och mattkamp och utgåt från gruppens behov och förmåga. Förutom judons olika tekniker har vi fokus på styrka, uthållighet och smidighet.

Streetdance åk 7-9


Dans för ungdomar i åk 7-9. Det är fokus på streetdance men vi stöter även på inslag av flera olika dansstilar, allt från House till modern jazz och hiphop. Kursen är för nybörjare men avancerar för dem som vill få lite utmaningar!

Vad gäller på barnkurserna?

Garanti

Följa med på passen

Vi har full förståelse för att man vill följa med sitt barn under träningen. Vi ber er dock att sitta och vänta utanför salen. Detta gäller alla barnpass om inget annat förmedlas av tränarna.

Vänligen respektera detta!

Garanti till barnkurs: Vår ambition är att alla barnpass hålls. Om fler än tre pass i en kurs ställs in under en termin ges extra pass vid annat tillfälle.

OBS! Då dörren in till Byahuset är låst dygnet runt behöver de som går på barnkurser ett inpasseringskort. Vi kommer att lägga in ett sådand kort till personen som står som bokare på kursen. Man får tillgång till detta genom att logga in på sitt konto på Zoezi. Därefter kan man öppna ytterdörren genom att skanna QR-koden som sitter ovanför kortläsaren. Om man önskar flytta inpsseringskortet till någon annan, eller vill ha ett fysiskt inpasseringskort vänligen ta kontakt med kansliet eller skicka ett mejl till info@sandbytc.se. Har ni ett inpasseringskort från förra terminen ska detta fungera så länge som samma person står som bokare.