Barnkurser

Barnkurser

Barnkurser kan bokas för barn upp till årskurs 6 och köps som allt annat via Zoezi. Det finns massa roliga kurser att välja mellan, allt från dans och gymnastik till judo och HIIT. Kurserna hålls terminsvis med en gratis prova-på-vecka med kostnadsfri avbokning fram till en vecka efter terminstart. Vid sen anmälning är det tränare och mån av plats som avgör om man kan börja, hör då av er till info@sandbytc.se.

Kampsport

Kampsport för dig som går på lågstadiet (f-åk 3) och uppåt. Introduktion till kampsportens värld. Genom lekar och lättsam träning får barnet rolig träning och samtidigt förståelse för grunderna inom kampsporten. Tyngdpunkten ligger inom judo med olika tekniker och fasthållningar, men man får också prova på andra kampsporter, allt naturlitgvis anpassat efter ålder. Vi övar samarbete, att lyssna och respektera varandra.

Fitness

Vi erbjuder flera olika pass för barn inom fotness. All från danspass till HIIT och gymnastik.


Bli av med lite överskottsenergi samtidigt som du bygger styrka, förbättrar din smitighet och koordination. Allt tillsammans med andra i samma ålder.

Hur bokar man barnkurser?

________________________________

Skapa konto

Kurs och medlemskap köps via barnets användarkonto på Zoezi. Har ditt barn inget konto, registrera ett här. Har du som vårdnadshavare inget konto, registrera ett här


Koppla ihop konton

När både barn och vårnadshavare har konto så koppla ihop er som en familj. Instruktioner finns här.

Boka kurs

Gå in på vårdnadshavarens konto och välj fliken "Uptäck" och sedan Kurser för barn inom fitness eller kampsport. När appen frågar vem eller vilka bokningen avser så välj ditt barn.


VÅRA BARNKURSER

Barngympa

Gymnastik för förskolebarn i två grupp: nybörjare för 3-4 år och fortsättningsgrupp för 5-6 åriga. Här leker vi oss till kroppskontroll och motorik.

Contemporary åk 1-3

En dansstil som fokuserar på rörelse med känslor och uttryck. Det är en mycket rolig dans där du lär dig få kontakt med dig själv och andra människor, samtidigt som du övar din koordination, rytm och smidighet.

EFIT/HIIT

HIIT - HögIntensiv Intervall Träning. EFIT- Effektiv Funktionell Intensif Träning.Högintensiv träning som utförs i intervallform. Effektivt och roligt! Övningarna utmanar kroppens stabilitet, balans, styrka och uthållighet. Träning som fungerar!

Gymnastik åk 1-2

Gymnastik för dig som börjat skolan. Vi tränar kroppskontoll, kondition, styrka och smidighet genom lek och samarbete.

KidsDance 3 åk 4-6

Dans för dig på mellanstadiet. Här tränar vi olika grundsteg, moment och rytmer för att få prova på en bredd av dansstilar. Utifrån koreografier börjar vi nosa på olika sätt att uttrycka sig med dans. Vi tränar kondition, styrka, smidighet och rytmkänsla.

Löpträning

Nivåanpassad gruppträning för dig som gillar att springa.

Från åk 4 till vuxen.

Judo


Judo för barn (åk F-3) och judo fortsättning (åk 4-vuxen). Vi övar på kast och mattkamp och utgåt från gruppens behov och förmåga. Förutom judons olika tekniker har vi fokus på styrka, uthållighet och smidighet.

KidsDance 1 åk F-1 

 Här leker vi medan vi tränar enkla grundsteg och rytm inom olika dansstilar, men också kondition, styrka och smidighet.

Hip Hop åk 1-3

Hip hop är en aktiv dansstil med mycket rörelser och energi. Tillsammans skapar vi gemensamhet inom dansen. Vi kommer att inrikta oss på hip hop men även testa andra dansstilar. Vårt mål är att ni ska ha kul och lära er nya saker efter varje dansklass.

Thaiboxning ungdom

Thaiboxning för dig på mellanstadiet (åk 4-6). Vi lär oss grundtekniker inom thaiboxning och avancerar allt eftersom. Träning sker huvudsakligen på mitsar.

Från åk 4 till vuxen.

Vad gäller på barnkurserna?

Garanti

Följa med på passen

Vi har full förståelse för att man vill följa med sitt barn under träningen. Vi ber er dock att sitta och vänta utanför salen. Detta gäller alla barnpass om inget annat förmedlas av tränarna.

Vänligen respektera detta!

Garanti till barnkurs: Vår ambition är att alla barnpass hålls. Om fler än tre pass i en kurs ställs in under en termin ges extra pass vid annat tillfälle.