Barnkurser

Kampsport


Kampsport för dig som går på lågstadiet (f-åk 3) och uppåt. Introduktion till kampsportens värld. Genom lekar och lättsam träning får barnet rolig träning och samtidigt förståelse för grunderna inom kampsporten. Tyngdpunkten ligger inom judo med olika tekniker och fasthållningar, men man får också prova på andra kampsporter, allt naturlitgvis anpassat efter ålder. Vi övar samarbete, att lyssna och respektera varandra.

Thaiboxning ungdom


Thaiboxning för dig på mellanstadiet (åk 4-6) . Vi lär oss grundtekniker inom thaiboxning och avancerar allt eftersom. Träning sker huvudsakligen på mitsar.

Judo


Judo för barn (åk F-3) och judo fortsättning (åk 4-vuxen). Vi övar på kast och mattkamp och utgåt från gruppens behov och förmåga. Förutom judons olika tekniker har vi fokus på styrka, uthållighet och smidighet.

Fitness


Vi erbjuder många olika pass för barn inom fitness. Allt från olika danspass till kampsport och gymnastik. 

Barngympa

Gymnastik för förskolebarn i två grupp: nybörjare för 3-4 år och fortsättningsgrupp för 5-6 åriga. Här leker vi oss till kroppskontroll och motorik.

Gymnastik åk 1-2

Gymnastik för dig som börjat skolan. Vi tränar kroppskontoll, kondition, styrka och smidighet genom lek och samarbete.

KidsDance 1 åk F-1 

 Här leker vi medan vi tränar enkla grundsteg och rytm inom olika dansstilar, men också kondition, styrka och smidighet.

Contemporary åk 1-3

n dansstil som fokuserar på rörelse med känslor och uttryck. Det är en mycket rolig dans där du lär dig få kontakt med dig själv och andra människor, samtidigt som du övar din koordination, rytm och smidighet.

KidsDance 3 åk 4-6

Dans för dig på mellanstadiet. Här tränar vi olika grundsteg, moment och rytmer för att få prova på en bredd av dansstilar. Utifrån koreografier börjar vi nosa på olika sätt att uttrycka sig med dans. Vi tränar kondition, styrka, smidighet och rytmkänsla.

EFIT/HIIT

HIIT - HögIntensiv Intervall Träning. EFIT- Effektiv Funktionell Intensif Träning.Högintensiv träning som utförs i intervallform. Effektivt och roligt! Övningarna utmanar kroppens stabilitet, balans, styrka och uthållighet. Träning som fungerar!

Från åk 4 till vuxen.

Hip Hop åk 1-3

Hip hop är en aktiv dansstil med mycket rörelser och energi. Tillsammans skapar vi gemensamhet inom dansen. Vi kommer att inrikta oss på hip hop men även testa andra dansstilar. Vårt mål är att ni ska ha kul och lära er nya saker efter varje dansklass.

Löpträning

Nivåanpassad gruppträning för dig som gillar att springa.

Från åk 4 till vuxen.